TRÄDGÅRDSDESIGN

HARMONISK IDYLL

Att få sprida nakna tår i daggvått morgongräs är kanske försommarens lyckligaste stund. Men trots att trädgården bokstavligt talat finns inpå knuten kan ovanor få oss att glömma bort vad denna förgätna plats faktiskt kan erbjuda. En oanvänd trädgård är en misslyckad trädgård. Med nya idéer, smarta formgivningar och frodiga växter skapar vi den trädgården som du drömmer om: som kan erbjuda återhämtning, harmoni och tillfredsställelse. Trädgården kan bli din favoritplats igen.

Harmonisk Idyll passar Er som vill ha mer tid för boken i korgstolen eller långa middagar med vännen. Barnen har sen en tid flugit ur boet och trädgården måste inte längre bestå av stora gräsmattor till badminton eller krocket. Nu ska ögat få sin tillfredsställelse. Och näsan, och örat, och självet…

Maila eller ring oss för priser och detaljer!   info@karnantradgard.se      076 888 28 06

Trädgårdsdesign Malmö-15

TRÄDGÅRDSSTYLING

Ibland är det dags att bryta upp och byta plats. Att sälja ett hem man tillbringat mycket tid med kan vara en lång och svår process. Vi vill förenkla och underlätta den processen genom funktionell Trädgårdsdesign som höjer värdet på huset. Trädgården är det första rummet de nya spekulanterna kommer att uppleva av bostaden. Vi levererar trädgårdsarkitektur där det vackra, det miljövänliga och det långsiktiga tätt samverkar. Vi samarbetar med Mäklare för Trädgårdsdesign inför försäljning av fastighet eller bostad.

Trädgårdstyling passar Mäklare eller privatpersoner som ska sälja en fastighet och vill öka vinsten på huset. Detta paket är även perfekt om du ska anordna gardenparty, bröllopsfest eller studentmottagning. Efter kundsamtal putsar vi och lyfter fram Trädgårdens bästa sidor. Vi skapar en tydlig gestaltning med upprustningar som ramar in och framhäver huset. Det här paketet är helt rätt om man vill ha enkla men starka upplyftningar med snabbt resultat.

För mer info om priser och detaljer maila eller ring!   info@karnantradgard.se      076-888 28 06

Trädgårdsdesign Malmö-30